Beschrijving
Mueslibroodmix met nootstukjes en vruchtenstukjes
Recept
- 410 gram mueslibroodmix
- ±270 ml water
- GEEN gist en zout toevoegen, deze zitten al in de mix
Programma broodbakmachine: ±3 uur programma
Werkwijze handmatig: Kneed het deeg voor 3 minuten (het deeg is plakkerig, dit is nodig voor de vulling), de vulling doorwerken en verder afsneden. Daarna 30 minuten afgedekt (met een doek) laten rijzen, het deeg platdrukken en weer voor ±30 minuten laten rijzen. Dan het deeg plat maken en oprollen en in een bakblik leggen, op een warme plaats voor ± 45 minuten laten narijzen.
Baktijd: ±50 minuten bij een baktemperatuur van 220℃
Ingrediënten: tarwebloem, rozijnen, havervlokken, tarwevlokken, dadelstukjes, appelstukjes, roggemeel, soja, dextrose, melkbestanddelen, moutpoeder, gistpoeder, zout, cashewnoten, amandelen, hazelnoten, paranoten, walnoten, cranberrystukjes, abrikozenstukjes, ananasstukjes, citrus-olie, ascorbinezuur en enzymen
Allergenen: tarwe(gluten), haver(gluten), rogge(gluten), soja, noten, melkeiwit
Inhoud:
- 410 gram mix
- 350 gram potpourri (muesli, nootstukjes, vruchtenstukjes)