Rozijnen/Krenten broodmix

 3,55

Beschrijving

Rozijnen/Krentenbroodmix

Recept:  410 gram rozijnen/krentenbroodmix

± 260 cc      water

(mix bevat zout en gist)

Toevoegen na deegkneding en voorrijs of bij

laatste signaal van de broodbakmachine;

350 gram rozijnen/krenten

*Programma broodbakmachine: ± 3 uur programma

*Werkwijze handmatig:

Deeg kneden en voorrijs geven van ± 30 minuten,

vulling doorwerken en 30 minuten laten rijzen. Deeg plat maken en oprollen, daarna in bakblik leggen en nog 45 minuten laten rijzen. Baktemperatuur 220° C  Baktijd ± 50 minuten.

Ingrediënten: tarwebloem, rozijnen, krenten, dextrose, melkbestanddelen, zout, gist, citrusolie, ascorbinezuur en enzymen

Allergenen: tarwe(gluten), melkeiwit.

Inhoud: 410 gram broodmix

350 gram rozijnen/krenten